Om oss

Viva Ecuador, Galápagos-redaksjonen 

Velkommen til Viva Ecuador.

Jeg som har laget dette nettstedet og påtar meg det hele og fulle ansvar for hva som måtte stå på disse sidene heter Espen Jakobsen.

Jeg er født i Drammen, Norge, utdannet jurist, tidligere velferdsbyråkrat og har nå slått meg ned i dette søramerikanske landet, hvorom det fortelles på disse sider.

Viva Ecuador handler om reiseliv, turistatttraksjoner og kultur i Ecuador. Siden formidler også turforslag og tjenester fra Viva Ecuador Tour Operator. Den begynte dog som en litt mer personlig Ecuador-blogg, noe som eldre innlegg kan bære spor av.

Artiklene på disse sidene kan fritt gjengis under forutsetning av klar refereranse til nettstedet https://vivaecuador.com. Har du noe å fortelle eller spørre om, send meg en melding. Og bli gjerne medlem av facebooksiden.

Viva Ecuador samarbeider med  Viva Ecuador Tour Operator. Som et Ecuadorbasert selskap kan vi tilby solid lokalkunnskap og betydelig  lavere priser enn norske byråer. Ta gjerne  kontakt direkte med Viva Ecuador hvis du har spørsmål om en reise til Ecuador eller Galápagos..

Les også:

Er det trygd  i Ecuador?

Billigste turer til Galápagos og Ecuador høsten 2023

Encebollado – Verdens (nest) beste fiskesuppe

Dyrke kaffe i Ecuador

Kontakt meg gjerne på info@vivaecuadoroperator.com!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn