Ny reiseoperatør Ecuador

Viva Ecuador har innledet et samarbeid med den ecuadorianske turoperatøren Viva Ecuador Tour Operator.

Formålet er å gjøre den gode reiseopplevelsen lettere tilgjengelig for deg som er nysgjerrig på å besøke landet vi skriver om på disse sidene. Følgende fordeler tilkommer den reiselystne ecuador-farer i kjølvannet av dette.

  • Enkel bestilling
  • Skreddersydd reise
  • Kunnskap om lokale forhold

Ecuador fra innsiden

Fordelene med å bruke et ecuadoriansk-basert selskap er selvsagt at det er innefra man kjenner markedet og mulighetene best. Kanskje vil det være mulig å tilby et bedre utvalg, flere muligheter og lavere priser på denne måten.

Det skal tross alt en god del innside – kunnskap til for å kjenne det kronglete regelverket fra landets turistmyndigheter, og for å holde alle godkjenninger og tillatelser vedlike. Viva Ecuador Tour Operator er gode på byråkrati i Ecuador.

Hvor du kan reise i Ecuador

Svaret er hele landet. Det er selvfølgelig svært få som kommer langveis fra som ikke vil inkludere Galapagos-øyene. på turen Viva Ecuador Tour Operator sørger derfor stor bredde i sitt Galapagos-tilbud. Det gjelder om du ønsker et rimelig hotell hvorfra du kan utforske det eventyrlige øyriket, eller om du ønsker et cruise med varierende lengde eller stigende luksusfaktor.

Hovedstaden Quito er likeledes et mangefasettert lerret å bleke. Mange skummer bare overflaten den tiden de er i byen. Viva Ecuador Tour Operator søker å grave dypere. Innsiden av de praktfulle kolonikirkene i gamlebyen og de spektakulære utsiktspunktene som omkranser hovedstaden er bare en del av det.

Spe det ut med oppdagelsesreise på lokale markeder, smakinger av landets egne sjokolademerker basert på egen kakaoproduksjon, besøk på mikrobryggerier og lokale kulturbegivenheter, får du et mye bredere perspektiv på det.

Vi må selvfølgelig heller ikke glemme mulighetene for spektakulære fjellturer, så nær sola det er mulig komme på hele planeten. Andesfjellene har alt en fjellvandrer kan ønske seg.

Stor blir da kontrasten til den dampende jungelen og det fantastiske dyrelivet i regnskogen. Amazonas-området begynner i Ecuador. Guidede turer inn i disse områdene er en opplevelse for livet. Og hvorfor ikke tilbringe noen dagers opphold på et jungel-lodge, slik at du kan bli virkelig godt kjent?

Ingen ferie uten en tur på stranda. Foruten Galapagos med noen av verdens beste strender ligger det også tett med attraktive badeplasser langs Ecuadors Stillehavskyst.

Tilpass dine egne preferanser

Vi har vært inne på det med å reise langt for å se et annet land. Det er flere måter å få mest mulig ut av det på. Med en erfaren tur-arrangør som kan plukke ut høydepunkter, kommer du et langt skritt videre. Men det er også fint å kunne tilpasse det litt egne preferanser. Noen elsker kunst og museer, mens andre er for naturopplevelser og aktiviteter. Her bør det være mulig å få den balansen du ønsker ved dialog med turoperatøren. Dette er noe Viva Ecuador Tour Operator kan tilby.

Hvordan bestiller du tur fra Viva Ecuador Tour operator?

Du kan ganske enkelt gå inn på siden deres, og ta det derfra.

Det er også mulig å melde tur- eller ferieønsket direkte inn til vivaecuador.com. Da bruker du bare kontaktskjemaet vårt. Vi kan også kontaktes på Facebook.