Lære spansk i Ecuador

Mange drevne turister som sveiper gjennom Ecuador og andre latinamerikanske land fanger opp mye av det spanske språket. Delvis fordi det går mye greiere å reise rundt og å bestille på restauranter hvis man kan kommunisere med de lokale og også fordi man får sansen for det.

En reise er en utmerket anledning og stimulans til å lære språk. I Quito er det et mange språkskoler som tilbyr spanskundervisning. Som regel tilbyr de også overnatting hos private familier med måltider inkludert.

Undervisningsoppleggene er fleksible. Du velger selv hvor mange uker og hvor mange timer daglig du ønsker. Ditt nivå blir bestemt etter at du tar en test ved ankomst. Etter dette blir du plassert i en gruppe med andre på ditt nivå. Du kan også velge individuelle timer med en lærer. Som regel tilbyr skolen også kulturelle aktiviteter, matlaging, dans og ekskursjoner.

Et viktig prinsipp er imidlertid at det kun undervises på spansk. Lærerne kan ikke eller ønsker ikke å snakke engelsk. En del nybegynnere synes det er ubehagelig å ikke kunne kommunisere spørsmålene sine på et språk de mestrer fra før.

Som et alternativ tilbyr vi i Viva Ecuador spanskundervisning på nybegynnernivå og enkel reisespansk for turister som er i Quito for kortere eller lengre tid. Jeg snakker spansk til daglig. og har erfaring i undervisning av norsk til fremmedspråklige. Min kone er 100% spanskspråklig.  Undervisningen vil foregå hjemme hos oss. Prisen for individuell undervisning er $40 for en dobbelttime (2X45 minutter). For grupper avtales prisen spesielt i hvert tilfelle. Ta kontakt med oss for avtale eller nærmere informasjon.