Lære spansk i Ecuador

Det er ikke dumt å lære spansk i Ecuador dersom du ønsker et større utbytte av reisen din.

Mange drevne turister som sveiper gjennom Ecuador og andre latinamerikanske land fanger opp mye av det spanske språket. Da går mye greiere å reise rundt og bestille på restauranter hvis man kan kommunisere med de lokale. Det er også faktisk ganske gøy å lære språk.

En reise er en utmerket anledning og stimulans til å lære språk. I Quito er det mange språkskoler som tilbyr spanskundervisning. Som regel tilbyr de også overnatting hos private familier med måltider inkludert.

Undervisningsoppleggene er fleksible. Du velger selv hvor mange uker og hvor mange timer daglig du ønsker. Ditt nivå blir bestemt etter at du tar en test ved ankomst. Etter dette blir du plassert i en gruppe med andre på ditt nivå. Du kan også velge individuelle timer med en lærer.

Du vil samtidig få muligheen til å lære mye om kultur i Ecuador. Skolene tilbyr som regel tilleggsaktiviteter som matlaging, dans og ekskursjoner.

Et viktig prinsipp er imidlertid at det kun undervises på spansk. Lærerne kan ikke eller ønsker ikke å snakke engelsk. En del nybegynnere synes det er ubehagelig å ikke kunne kommunisere spørsmålene sine på et språk de mestrer fra før.

Her kan du lære spansk i Ecuador:

Noen skoler som tilbyr spanskurs for utlendinger i Quito er:

Don Quijote

Adresse: Calle Arízaga Luque N 34-240 y Federico Páez n/a. i bydelen Batan. Skolen tilbyr også sertifisering med DELE- eksamen

Cristobal Colón Spanish School

Adresse: Av. Colón Oe 2-56 y Versalles. Sentralt i nærheten av Mariscal-området. Skolen har vært i virksomhet siden 1997.

Yanapuma Spanish School

Adresse: Guayaquil N9-59 y Oriente, Skolen tilbyr gruppeundervisning fra USD $ 6 per time. Yanapuna er også en ideell organisasjon med utviklingsprosjekter rundt om i Ecuador

Vida Verde Spanish School

Adresse: Mallorca N24-55 y Barcelona. Beliggende i den populære bydelen Floresta har skolen en rekke forskjellige kursvarianter for spansk-studenter.

Dersom du har efaringer fra noen av disse eller andre spansk-skoler i Ecuador hører vi gjerne fra deg for en referanse.

Dersom du har lyst til å kombinere ferien din med å lære spansk i Ecuador, kan du ta kontakt med oss eller Viva Ecuador Tour Operator for et skreddersydd opplegg.