Go Quito – Femstjerners hotell i Quito

Go Quito Hotel er et sentralt beliggende og bærekraftig hotell med en spektakulær utsikt over Quito. Viva Ecuador Tour Operator har samarbeidet med dette hotellet siden åpningen i september 2023 som et alternativ for reisende som ønsker høy standard på sine overnattinger.

Sentral beliggenhet midt i Quito

Hotellet ligger i det vi kaller det moderne Quito. Her finner vi det største utvalget av gode restauranter, kaféer og andre tilbud. Det er også i umiddelbar nærhet av Carolina-parken og Parque Metropolitano som begge er gode friluftsområder. Det historiske sentrum er heller ikke lenger enn en kort drosjetur unna.

Den historiske delen av byen har til sammenligning få aktiviteter og åpne restauranter på kveldstid.

Bærekraftig hotell med miljøvennlige løsninger

Ecuador med sine naturrikdommer i Amazonas, Andesfjellene og ikke minst Galàpagos er et interessant land for miljøbevisste. Go Quito Hotel har en gjennomført miljøpofil hvor bærekraft utgjør en vesentlig søyle.

Det er hovedsaklig brukt resirkulert jern og stål under byggingen av hotellet. Veggene består av 95 % galvanisert gips som avgir mindre avfall enn andre materialer som vanligvis brukes til dette formålet.

Hotellet er også et av de få i Ecuador med effektiv utnyttelse av solenergi. Nærmere 60 % av energien som forbrukes dekkes fra solcellepaneler. Gjenbruk er dessuten et gjennomgående konsept for alle deler av hotellets drift og tjenester.

Rom med utsikt til Andesfjellene

Hotellet har over 150 rom fordelt på sine 13 etasjer. Alle rommene har et stort vindu som går fra gulv til tak. Her får gjestene et utsnitt av storbyen med de mektige Andesfjellene som bakgrunn.

Rommene har en størrelse på 39 kvadratmeter og oppover. På kjøpet får du en 65 tommers smart-tv med Netflix og alle tilgjengelige kanaler, eget skrivebord, trelags madrass, slåbrokk, hårføner og kaffemaskin,

De fineste rommene har også egen balkong, panoramautsikt og jacuzzi.

Mat og drikke

Hotellets restaurant Panecillo befinner seg i hotellets øverste etasje, hvor det også er en fantastisk utsikt. Frokostbuffet, lunsj og middag serveres her. Det brukes alltid lokale råvarer i utarbeidelse av menyene. Noen av dem dyrkes i hotellets egen hage.

Les om mat i Ecuador

I hotellets kafé og snackbar Alegria kan du nyte salater, fruktdrikker, kaker og sjokolade, alle med lokalt preg.

Lobbybaren byr på både på tradisjonelle drinker og sine egne variasjoner. Du har for eksempel neppe prøvd en Andean Margarita andre steder.

Hotellets øvrige fasiliteter

Hotellet har eget treningsstudio, spa og svømmebaseng plassert i de nedre gemakker. Her kan hotellets gjester pleie kropp og sinn.

Souvenirbutikken like ved resepsjonsområdet byr på det beste av lokalt håndverk og tekstilproduksjon. Hvis du ønsker kvalitet, er det her du handler det du vil ta med deg hjem fra Ecuador.

For seminarer og jobbturer er det rikelig med rom og teknologisk utstyr til disposisjon.

Det er også romslige parkeringsmuligheter i kjelleretasjene.

Slik bestiller du rom på Go Quito Hotel

Overnatting på Go Quito Hotel kan inngå i en samlet reisepakke med Viva Ecuador Tour Operator. Vi kan også ellers være behjelpelige med bestilling av rom og organisering av aktiviteter i og rundt Quito.

Send en epost til info@vivaecuadoroperator.com eller bruk kontaktskjemaet under for å fortelle oss hvordan vi kan hjelpe deg med din Ecuadortur!