Anmeldelse av Viva Ecuador

Her er en beskrivelse fra to som reiste på tur med Viva Ecuador Tour Operator i februar 2024 som vi har lyst til å dele med dere:

Vi hadde en fantastisk innholdsrik reise, og ble svært godt ivaretatt av alle guidene. Vi vil særlig trekke frem guiden vi hadde i Quito ( Andres) guiden som vi hadde inne i Amazonas (Carlos)og guiden som møtte oss på Galapagos (Mario). Også Jefferson som var med oss til og fra Amazonas var super. 

Hvis vi skal trekke frem noe som kunne vært annerledes må det være vår egen trang til å putte inn alt i programmet når det ble laget. Noen dager ble for travle og noen dager startet veldig tidlig. Vi sleit litt med varmen og vi sleit litt med høyden :-).

Men både hjelpsomme Jenny og guidene møtte dette på en fin måte og la til rette så godt det gikk an. Hotellene var veldig bra selv om vi savnet aircondition i jungelen.

Vi følte oss trygge, og både transport og reiser imellom gikk veldig fint. En opplevelse for livet som vi ikke ville vært foruten. Tusen takk til Viva Equador og alle som har gjort dette til en stor opplevelse for oss. 

Har du oså lyst til å reise til Ecuador?Ta gjerne kontakt med oss på info@vivaecuadoroperator.com .. Som et lokalt Ecuador-basert reiseselskap tilbyr vi lavere priser og individuelt tilpassede opplegg.